Maggi: Makanan Malaysia

Pecahan Maggi

Maggi benar-benar merupakan produk Switzerland yang dikendalikan oleh Nestle Malaysia sejak tahun 1957 untuk menawarkan kepada rakyat Malaysia produk makanan kegemaran mereka seperti perasa dan mi segera. Maggi telah memenangi banyak penghargaan di bawah Nestle, seperti menjadikan Emas dalam Kepujian Nama Jenama Putra pada tahun 2019. Rakyat Malaysia sangat menyukai Maggi kerana menghasilkan produk makanan halal untuk perancangan resepi ayam panggang yang mudah.

Produk Maggi

Barangan Maggi yang paling popular terdiri daripada mi cepat yang dijual dalam pelbagai perisa, seperti unggas dan kari. Kami mempunyai sos tiram dan sos cili yang banyak digunakan sebagai perasa atau mungkin untuk meningkatkan rasa resipi. Pakej perasa kami seperti ayam dan daging lembu juga menjadikan memasak makanan dengan mudah. Gabungan dan mi cepat kami adalah untuk anda membuat makanan dengan cepat.

Resipi Kualiti Yang Harus Kami Pertimbangkan

Sejumlah hidangan disediakan untuk anda dihasilkan dengan mudah dengan barangan Maggi. Rendang unggas kami tidak sukar untuk dibuat dengan rempah-rempah CukupRasa jika anda mencari resipi kualiti unggas. Kami juga mempunyai hidangan dengan daging. Contohnya, formula daging dan brokoli kami dihasilkan dengan sedap menggunakan sepakan dari sos tiram kami.

Maggi MY

Hidangan Cepat dengan Maggi

Menawarkan makanan nasi yang enak dan cepat tanpa menyusahkan CukupRasa, seperti nasi goreng Cina kami. Kami juga menyediakan resipi untuk ikan, seperti udang yang dihiasi dengan gaya panas dan pedas serta buruk dari MAGGI Tomyum Paste. Cuba mencari pilihan yang lebih sihat? Cubalah resipi berkualiti sayur kami seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin dengan kiub ikan bilis ini.

Gaya Seluruh Dunia Dengan Maggi

Jadikan makanan dari seluruh pelosok dunia dengan barang Maggi. Kami sekarang mempunyai hidangan tradisional barat seperti meatloaf daging dan rasa dari sisi Timur anda seperti ladu domba dan kung pao unggas. Formula unggas teriyaki kami dengan sos tiram Maggi untuk resipi Jepun cepat dan makanan Arab, seperti nasi Arab dada ayam, dibuat menggunakan kiub kari Maggi.

Jadilah Istimewa Dengan Maggi

Kerana pengiktirafan Maggi di seluruh dunia, barang-barang kami terdapat dalam resipi makanan istimewa. Sebagai gambaran, kheer, pencuci mulut konvensional India dari sebarang puding beras susu, mungkin dibuat dari mi di Maggi 2-Moment Moodle. Barang Maggi juga dimasukkan ke dalam piring untuk makanan ringan dengan menyediakan, seperti kerepek kentang dan banyak lagi.

Garis Panduan Maggi

Dapatkan hasil memasak yang terbaik untuk masa ahli keluarga yang lebih berkualiti menggunakan cadangan kami. Cari pasangan mi yang sempurna, kaedah terbaik untuk menggoreng makanan laut yang serupa dengan pakar, atau bagaimana menyediakan makanan dengan cara yang betul mungkin baik untuk kesihatan, masa, dan kewangan anda. Anda juga dapat mengetahui cara mengatur dapur anda untuk membuat kawasan di sana dengan MAGGI.

Jadikan Maggi Pilihan Anda

Untuk penyediaan makanan yang cepat dan berjaya, pilih barang dagangan Maggi sekarang. Barangan kami dapat menghasilkan banyak resipi berkualiti dengan cara yang boleh dicapai untuk menyediakan hidangan dengan bahan yang ditawarkan di rumah anda sendiri. Katalog resepi ayam panggang lazat kami juga dapat memberi inspirasi kepada konsep untuk membuat hidangan dengan mudah jika anda tidak jelas apa yang harus dibuat pada waktu pagi, makan tengah hari atau makan malam, atau makan malam.